Overslaan en naar de inhoud gaan
Realisatie

LOEVESTEIN 4 - Victoria Veste

 

Wil je niks missen van dit project?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Overlast dinsdag 7 mei

Overlast is niet fijn, dat beseffen wij ons, daarom melden we vooraf dat er overlast te verwachten is!  

Betonstort

Dinsdag 7 mei zal het eerste gedeelte van de parkeerkeldervloer gestort worden. Alles bij elkaar zal er die dag ca. 400m3 beton gestort worden. Dit betekent de gehele dag inclusief de avond, ronkende motoren van aan- en afrijdende betonwagens en betonpompwagens. 

Vlinderen gestorte betonvloer

Aansluitend dient de vloer afgewerkt te worden. Dit moet aansluitend op de betonstort gebeuren en kan niet tot de volgende dag wachten, anders is de beton al hard! Dit afwerken heet vlinderen. Dit vlinderen geeft, helaas, ook een zwaar ronkend geluid! De kans bestaat dat de vlindermachines tot aan het begin van de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 mei, aan het werk kunnen zijn.

Mogen wij op uw begrip rekenen? 

Bezoek de bouwplaats - 2 mei '24

Met eigen ogen de bouwplaats van de 70 vrije sector appartementen bij het Proosdijpark van dichtbij bekijken? Willen weten wat er precies komt, of gewoon horen en zien wat de stand van zaken is, en al uw vragen stellen? 

Onze medewerkers zijn er op donderdag 2 mei om uitleg te geven over de realisatie van dit omvangrijke project en om al uw vragen te beantwoorden.

Wanneer: donderdag 2 mei '24

Tijd: 16.00 - 18.00 uur

Locatie: t.h.v. hoofdingang gebouw 2 (Victoriastein 163 t/m 549, ingang Batenstein)

Van harte welkom! 

2024

Start bouwwerkzaamheden.

Vanaf 8 januari is KUDO gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwbouw van gebouw 4 op het terrein van Victoria Vesta. Dit betekent dat de situatie anders gaat worden dan deze nu is.

In totaal zullen hier 70 appartementen gebouwd worden met ondergronds een parkeergarage met 70 parkeerplaatsen, waardoor de toekomstige bewoners niet op straatniveau hoeven te parkeren.

Het parkeerterrein voor gebouw 2 (T-vormige gebouw) gaat omgetoverd worden tot bouwterrein. Parkeren is dat ook niet meer mogelijk. Op deze plaats gaat namelijk de parkeerkelder komen voor het nieuw te bouwen gebouw! Hier zullen we naar verwachting ruim een half jaar mee bezig zijn. Aansluitend zal het gebouw zelf gebouwd worden. Al met al een proces van ruim 1 1/2 jaar. 

Parkeren tijdens de bouwfase
Op de plek van het huidige parkeerterrein zal een diepe put gegraven worden. U zult dan ook begrijpen dat vanaf 8 januari, het niet meer mogelijk is om te parkeren op het terrein voor gebouw 2, Het zal dan een komen en gaan zijn van werkzaamheden en bouwverkeer.

Extra parkeergelegenheid
Voor de bewoners van de Victoriastein is het mogelijk om bij het winkelcentrum Bellestein te parkeren, als er geen parkeergelegenheid is op het nieuw aangelegde terrein. 

Let op! Gedeeltelijk is het parkeerterrein bij het winkelcentrum een zgn. blauwe zone. Het andere deel is volledig vrij parkeren.

Parkeer In geen geval buiten de vakken of op stoepen. De gemeente zal als beheerder van de openbare ruimte hierop kunnen handhaven! 

/>

Wil je niks missen van dit project?

Schrijf je in en je ontvangt alleen een update als er nieuws is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor vragen en opmerkingen

Bel (0318) 540 080