Overslaan en naar de inhoud gaan
Realisatie

LOEVESTEIN 4 - Victoria Veste

 

Wil je niks missen van dit project?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

2024

Start bouwwerkzaamheden.

Vanaf 8 januari is KUDO gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwbouw van gebouw 4 op het terrein van Victoria Vesta. Dit betekent dat de situatie anders gaat worden dan deze nu is.

In totaal zullen hier 70 appartementen gebouwd worden met ondergronds een parkeergarage met 70 parkeerplaatsen, waardoor de toekomstige bewoners niet op straatniveau hoeven te parkeren.

Het parkeerterrein voor gebouw 2 (T-vormige gebouw) gaat omgetoverd worden tot bouwterrein. Parkeren is dat ook niet meer mogelijk. Op deze plaats gaat namelijk de parkeerkelder komen voor het nieuw te bouwen gebouw! Hier zullen we naar verwachting ruim een half jaar mee bezig zijn. Aansluitend zal het gebouw zelf gebouwd worden. Al met al een proces van ruim 1 1/2 jaar. 

Parkeren tijdens de bouwfase
Op de plek van het huidige parkeerterrein zal een diepe put gegraven worden. U zult dan ook begrijpen dat vanaf 8 januari, het niet meer mogelijk is om te parkeren op het terrein voor gebouw 2, Het zal dan een komen en gaan zijn van werkzaamheden en bouwverkeer.

Extra parkeergelegenheid
Voor de bewoners van de Victoriastein is het mogelijk om bij het winkelcentrum Bellestein te parkeren, als er geen parkeergelegenheid is op het nieuw aangelegde terrein. 

Let op! Gedeeltelijk is het parkeerterrein bij het winkelcentrum een zgn. blauwe zone. Het andere deel is volledig vrij parkeren.

Parkeer In geen geval buiten de vakken of op stoepen. De gemeente zal als beheerder van de openbare ruimte hierop kunnen handhaven! 

/>

Wil je niks missen van dit project?

Schrijf je in en je ontvangt alleen een update als er nieuws is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor vragen en opmerkingen

Bel (0318) 540 080