Overslaan en naar de inhoud gaan
Realisatie

CORRIDOR FASE 1 in het centrum van Veenendaal


 

Wil je niks missen van dit project?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Afsluiting Tuinstraat 17 t/m 19 juni 

Van maandag 17 juni tot en met woensdag 19 juni is de Tuinstraat t.h.v. het regenboog zebrapad volledig afgesloten! Wij zullen dan de overkapping verwijderen.

Dit betekend dat er geen doorgang is voor zowel voetgangers, fietsers, auto's en bevoorrading van winkels! Wij sluiten de straat ter hoogte van de werklocatie volledig af om de veiligheid van u als omwonenden en bezoekers te garanderen!

Deze afsluiting zal van maandag 17 juni 6.00 uur t/m woensdag 19 juni 20.00 uur duren!

Heeft u vragen? Wij zijn te bereiken via:
- e-mail: omwonenden@kudo.nl
- telefonisch: 0318 - 54 00 80
- of meld u bij de uitvoerder op locatie

 

 

Start sloopwerkzaamheden 21 mei

Het startsein is gegeven, de bouwwerkzaamheden als onderdeel van de herontwikkelingen van De Corridor gaan beginnen. Het bestemmingsplan hiervoor is inmiddels goedgekeurd en de omgevingsvergunning voor de eerste fase van de nieuwbouw is verstrekt. Op de locatie zal het bestaande winkelcentrum (gedeeltelijk) gesloopt worden. Hiervoor in de plaats komen op de begane grond, een geheel nieuw winkelplein met winkels. Bovenop het winkelcentrum komen 56 duurzame, moderne appartementen.

De sloop start op 21 mei en wij beginnen met de voorbereidingen voor de bouw. Daar waar het winkelcentrum gesloopt zal worden zal het winkelcentrum worden afgesloten. Dit zal gebeuren d.m.v. het plaatsen van een wand tussen ‘het te slopen deel’ bij de roltrappen, en het winkelcentrum. Dit kan gedurende 1,5 maand gepaard gaan met mogelijke hinder. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om deze hinder tot een minimum te beperken. Zo zal de wand in de avond en nacht geplaatst worden om de overlast voor het winkelend publiek te beperken.

Transport

Om de veiligheid voor u als omwonenden en bezoekers te garanderen zal er aan de Tuinstraat een transportstrook gecreëerd worden. Dit betekend dat de situatie aan de Tuinstraat gedurende de werkzaamheden anders zal zijn. Zie hiervoor onderstaande afbeelding.

 

Wij doen er alles aan om de Tuinstraat toegankelijk te houden voor autoverkeer, fietsers en voetgangers. Indien tijdelijke afsluitingen noodzakelijk zijn vanwege de bouwwerkzaamheden, zal dit in afstemming met de gemeente Veenendaal plaatsvinden.

Planning

Naar verwachting zullen de nieuwe winkels, het winkelplein en de nieuwe entree aan de zijde van de Brouwersgracht in het 2e kwartaal van 2025 gereed zijn. De woningen worden iets later, naar verwachting rond de zomer van 2025 opgeleverd.

Gedurende de bouw doen wij onze uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Met informatieberichten zoals deze, geven wij u inzicht in de activiteiten. Valt u iets op of heeft u vragen? Spreek ons dan gerust aan op één van de onderstaande manieren:

  • Wij zijn dagelijks te vinden op onze bouwplaats.
  • Of mail ons via omwonenden@kudo.nl.
  • Of bel ons op 0318 - 54 00 80

2023

Sloop en Nieuwbouw

(vanaf de roltrappen t/m de voormalige Intertoys - tot aan het poortgebouw)

Medio 2024 hopen wij te starten met het realiseren van:

- ca. 1500 m2 winkels op begane grond
- ca. 600 m2 winkel/versplein op begane grond
- op het dak van de winkels een groen dak van ca. 400m2


- 56 appartementen  
- elk appartement een individuele buitenruimte
- op het dak van de woningen zonnepanelen 


Neem bij eventuele vragen gerust contact met ons op! 

 

 

Wil je niks missen van dit project?

Schrijf je in en je ontvangt alleen een update als er nieuws is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor vragen en opmerkingen

Bel (0318) 540 080