Overslaan en naar de inhoud gaan
Ontwerp

Nieuwbouw Cuneraweg Rhenen (t.h.v. huisnummer 342/344.

Wil je niks missen van dit project?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Sanering afgerond! 

U kunt weer met een gerust hart adem halen, want de stank is gelukkig (nagenoeg) verdwenen.  E.e.a. duurde helaas langer dan oorspronkelijk voorzien, maar we kunnen nu wel zeggen dat de bodem op het betreffende perceel weer schoon is, zodat er voor u geen risico's resteren.

Aanstaande week zal het laatste materieel en de hekken die nu nog op locatie zijn worden verwijderd.  Aan de kuil zijn taluds gegraven zodat er geen valgevaar is voor ongewenste bezoekers!

Vanaf onze zijde willen wij u danken voor uw medewerking. 

T.z.t. zullen wij u nader informeren over de woningbouwplannen op dit perceel.  Meld u daarom niet af voor deze nieuwbrief!

Stand van zaken sanering! 

Op 14 maart zijn we gestart met de daadwerkelijke sanering van het betreffende perceel. Om deze sanering grondig uit te voeren is er helaas meer tijd nodig dan vooraf ingeschat en is meegedeeld. De verwachting is dat er nog ca. 2 weken extra benodigd zijn. .

Mocht u overlast ervaren, wilt u ons dit dan melden?

Start sanering!

Maandag 7 maart wordt er gestart met de voorbereidingen op de sanering in de vorm van metingen en graafwerkzaamheden. Op maandag 14 maart wordt er gestart met de daadwerkelijke sanering zelf. Dit zal ongeveer 3 weken in beslag nemen. De vrachtwagens voor de grondtransporten en de aan- en afvoer van materieel zullen gebruik maken van de inrit t.h.v. huisnummer 344.

We willen nogmaals benadrukken van het saneren zelf geen gezondheidsrisico's voor u als omwonende met zich meebrengt.

Bij het uitvoeren van werkzaamheden zou het kunnen zijn dat u hinder ondervind. Wij doen al het mogelijk om deze overlast tot een minimum te beperken. Mocht u onverhoopt toch overlast ervaren, wilt u ons dit dan melden? De reguliere werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7.00 t/m 16.00 uur, incidenteel kan hiervan afgeweken worden.

Wij zijn KUDO en (mede) eigenaar van het perceel grond aan de Cuneraweg te Rhenen t.h.v. bovengenoemde huisnummers. Wij zijn voornemens om op dit perceel woningbouw te realiseren. Op dit moment is nog niet bekend hoe e.e.a. eruit zal gaan komen te zien.

Helaas is de bodem van dit perceel vervuild, waardoor deze gesaneerd dient te worden. Om deze vervuiling niet langer dan noodzakelijk in de bodem te laten zitten gaan we de bodem nu al saneren. Dit saneren doen we zodat er geen risico's meer resteren voor de omgeving!

Ca. 1/2 maart '22 zal onze onderaannemer Vink uit Barneveld, starten met het voorbereiden en saneren van de grond op het perceel. Dit betekend dat er ca. 3-4 weken lang werkzaamheden zullen worden uitgevoerd en dat er verkeersbewegingen zullen zijn van en naar het betreffende perceel. Het saneren gebeurd onder strenge certificering, u hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over eventuele negatieve gevolgen voor u als omwonende.

Neem bij eventuele vragen gerust contact met ons op! 

Wil je niks missen van dit project?

Schrijf je in en je ontvangt alleen een update als er nieuws is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor vragen en opmerkingen

Bel (0318) 540 080