Overslaan en naar de inhoud gaan
Realisatie

71 appartementen aan de Industrielaan in Veenendaal

Wil je niks missen van dit project?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Richting het hoogste punt!

Deze week is er een begin gemaakt met het metselwerk van de gevels! Het metselwerk zal parallel aan de verdiepingen mee omhoog gaan. Het voegwerk is reeds in kleur. Nu is dat misschien nog niet echt zichtbaar, maar na de bouwvak zal dit steeds meer zichtbaar worden.

Gelijk na de bouwvak zal de vloer van de 3e verdieping gestort worden. Aansluitend zullen de opeenvolgende verdiepingen erop komen. De verwachting is dat richting het einde van het jaar het hoogste punt bereikt zal zijn. Aansluitend zullen de aluminium kozijnen en het glas in de gevels geplaatst worden. Deze kozijnen zijn zwart/grijs van kleur.

Start afbouw werkzaamheden

Op de lager gelegen verdiepingen zullen na de bouwvak de afbouw werkzaamheden opgestart worden. Deze afbouw zal steeds een verdieping hoger gaan, gelijk met het meegroeien van het gebouw! Dit zal inhouden dat er meer bouwlieden op de bouw aanwezig zijn. Ook zal er in deze periode veel (afbouw) materiaal aangeleverd worden.

Bouwvak

De bouwvak is aanstaande! Deze week zullen de werkzaamheden afgerond worden. In week 30 t/m 33 zullen er geen werkzaamheden plaatsvinden! Vanaf week 34 worden de werkzaamheden weer opgestart worden. 

We gaan de hoogte in!

Deze week zijn de eerste wanden geplaatst. De wanden worden geplaatst met een elektrische kraan. Deze hijskraan heeft diverse voordelen zoals het feit dat hij erg stil is en geen dieseldampen uitstoot op de bouwplaats.

Eerste paal

Met het slaan van de eerste paal is het startsein gegeven voor de bouw van ons vijfde appartementencomplex aan de Industrielaan in Veenendaal. 

Ontmanteling bestaande opstallen Taxi Leewis

In de eerste week van november '22 zal er gestart worden met de saneringswerkzaamheden aan de gebouwen van het huidige tankstation Argos, de kapsalon,  Taxi Leewis en de leegstaande hallen aan de Parallelweg welke grenzen aan Taxi Leewis. Voorafgaand aan deze werkzaamheden zal het terrein volledig worden afgezet met bouwhekken. Deze hekken zullen zo strak mogelijk tegen de erfgrenzen worden aangezet.  

Het saneren wordt met alle mogelijke zorg uitgevoerd zodat er geen risico's meer resteren voor de toekomst. Uiteraard brengt het saneren zelf geen enkel risico voor u als omwonende met zich mee! 

Aansluitend zullen, als de saneringswerkzaamheden zijn afgerond, alle gebouwen volledig worden ontmanteld en zal het puin worden afgevoerd. Dit betekend een veelvuldig komen en gaan van vrachtverkeer via de aangegeven route! 

Deze periode zal, afhankelijk van de weersomstandigheden, tot ca. eind van het jaar duren.  Na deze ontmantelingsfase zal er direct gestart worden met de grondwerkzaamheden voor de nieuwbouw. 

Inrichting buitenruimte

Parallel zal er +/- half november gestart worden met de inrichting van het omliggende terrein rondom de gebouwen" De Verbinding" en "De Snip". Dit betekend dat het terrein vanaf maandag 14 november niet toegankelijk zal zijn via de inrit aan de Zuivelstraat. De werkzaamheden zijn van dusdanige aard, dat de onderaannemer heeft aangegeven dat dit tot zeker half december zal duren. De stallingsgarage van "De Verbinding"  zal niet toegankelijk zijn voor auto's. Er zal wel een tijdelijk looppad gemaakt worden naar de stallingsgarage voor voetgangers en (afgestapte) fietsers. 

Wij begrijpen dat het voor u erg vervelend kan zijn dat de stallingsgarage niet bereikbaar is voor auto's. Echter, het is noodzakelijk dat deze werkzaamheden uitgevoerd worden en vragen dan ook om begrip van uw kant. Samen met onze onderaannemer hebben we alles in het werk gesteld om de stremming zo kort mogelijk te laten duren, en er zal alles in het werk gesteld worden om, indien mogelijk, alles zo snel mogelijk weer toegankelijk te hebben.  Bewoners van "De Verbinding" hebben via de gebouwbeheerder nadere informatie betreffende het parkeren, ontvangen.

Wil je niks missen van dit project?

Schrijf je in en je ontvangt alleen een update als er nieuws is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor vragen en opmerkingen

Bel (0318) 540 080