Overslaan en naar de inhoud gaan
Realisatie

2022

De Snip - 47 (koop) appartementen aan de Industrielaan in Veenendaal

Wil je niks missen van dit project?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

"De Verbinding" opgeleverd

Voor de bewoners die in het gebouw aan de Uiverstraat wonen breekt een nieuw tijdperk aan. Want zij krijgen nieuwe buren! De eerste bewoners hebben reeds hun intrek genomen in hun nieuwe appartement. Op vrijdag 4 februari is het gebouw op de hoek met de Zuivelstraat opgeleverd en zijn de bouwhekken verplaatst zodat de bewoners gebruik kunnen maken van de stallingsgarage.

De (tijdelijke) installatie van het Warmtebedrijf Veenendaal is verwijderd van het bouwterrein en alle woningen worden inmiddels verwarmt middels de nieuwe installatie op de begane grond van het nieuw gerealiseerde gebouw.

Met het 2e gebouw liggen we goed op schema. De komende maanden zullen er nog veelvuldig (vracht)transporten plaatsvinden van grote bouwmaterialen. Maar rond de zomer verwachten we op het hoogste punt (7e verdieping) te zijn. Daarna zal de focus komen te liggen op de binnenafwerking van de appartementen. 

Aan het einde van de bouwperiode zal het buitenterrein rondom de beide gebouwen worden ingericht zodat ook dit stukje Veenendaal weer een stuk fraaier oogt.

Inmiddels zijn de heipalen in de grond geschroefd en zijn we momenteel druk doende met het grondwerk. Aansluitend zal de fundering gestort worden. 

Rondom de jaarwisseling is de verwachting dat we "boven de grond uitkomen". Vanaf dit moment gaat er echt gebouwd worden, totdat we het hoogste punt bereiken. Dit zal naar verwachting rondom de bouwvak zijn. Dit houd in dat er ca. het komende 3/4 jaar in sessies van een aantal weken steeds vracht transporten van o.a. steigermateriaal, vloeren, prefab betonwanden, beton, metselstenen enz. zullen zijn. Deze transporten zullen met name de ingang van het bouwterrein aan de Parallelweg gebruiken. Hiermee voorkomen we (verkeers)hinder aan de Industrielaan en dragen we bij aan de verkeersveiligheid voor met name fietsers en voetgangers op de Industrielaan.

Tijdens en aansluitend aan dit opbouwen naar het hoogste punt zullen de gevels gesloten worden. De benodigde kozijnen hiervoor zullen ook via dezelfde route worden aangevoerd.

Tijdens de afbouwfase in de 2e helft van volgend jaar zullen er aanzienlijk minder (vracht) transportbewegingen plaatsvinden. De reguliere werktijden zijn van 7.00 t/m 16.00 uur. Soms kan het echter voorkomen dat een leverancier eerder dan 7.00 uur, of later dan 16.00 uur goederen komt lossen.

Mocht u ondanks onze zorgvuldigheid overlast ervaren, wilt u ons dit melden? 

Wil je niks missen van dit project?

Schrijf je in en je ontvangt alleen een update als er nieuws is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor vragen en opmerkingen

Bel (0318) 540 080