Woonproject Loevestein 33 te Ede

Home / / Woonproject Loevestein 33 te Ede

Projecten

 

2021- Woonproject Loevestein 33 te Ede

 

woonproject-loevestein

3 december 2021 – Op zaterdag 27 november 2021 zijn de stedenbouwkundige plannen voor gebouw 4 gepresenteerd aan de omwonenden. Het 4e gebouw op het Loevestein terrein ligt aan de zijde van de vijver, waar nu nog het lage blauwe gebouw staat. De input die wij van u mochten ontvangen, nemen we mee in de verdere planvorming. Dank voor uw aanwezigheid ondanks het slechte weer!

Ook weten wat de plannen inhouden? Klik dan hier Presentatie BIF 27-11-2021

18 november 2021 – Vandaag is de uitnodiging voor de informatieochtend betreffende de ontwikkelingen van Loevestein 33 bij u op de mat gevallen.

Deze informatieochtend is op zaterdag 27 november 2021, van 10.00 – 12.00 uur. Tijdens dit informatie moment zal de nadruk liggen op gebouw 4.
Uw aanmelding ontvangen wij graag uiterlijk 23 november. Na 25 november ontvangt u een e-mail met nadere informatie.

We zien uw aanmelding graag tegemoet via: loevestein@kudo.nl. Van harte welkom!

 

26 juli 2021 – Vandaag begint voor dit project de bouwvak. Dit betekend dat er de komende 4 weken, niet zal worden gewerkt.

Na de bouwvak  (maandag 23 augustus) gaan we beginnen met de opbouw van gebouw 1. Tegelijkertijd gaan we in gebouw 2 diverse voorbereidingen
treffen zodat we daar aansluitend ook weer kunnen gaan opbouwen! Hier zal de nodige tijd overheen gaan. Voor gebouw 1 zijn we zeker tot eind van het jaar (2021) bezig met de opbouw en afbouw.  Voor gebouw 2 loopt dit zeker door tot medio 2022.

Over gebouw 3 & 4 kunnen wij u melden dat deze plannen volop in ontwikkeling zijn. Wij hopen u t.z.t. uit te nodigen voor de presentatie hiervan.

Tot slot, we kregen wat vragen/opmerkingen over het groen wat over de stoep groeit. Dit is gemeld bij de eigenaar van het groen.

25 juni 2021 – Gisteravond zijn de plannen gepresenteerd aan de omwonenden voor gebouw 1 & 2 van het terrein van Loevestein 33 in Ede. Deze avond werd goed bezocht, en het viel op dat de omwonenden enorm betrokken zijn. Dit waarderen wij enorm! Binnenkort hopen we een begin te maken met de opbouw!

Meer weten? Kijk dan hier: Presentatie Loevestein 24-06-21

9 juni 2021- Inmiddels zijn de eerste bouwketen geplaatst en worden vandaag ook de laatste bouwketen aangesloten.
Vanaf maandag 14 juni 2021 gaan wij starten met de 2e fase van de sloopwerkzaamheden, die nog onder de sloopvergunning vallen, aan het gebouw (1) gelegen op de hoek van de Loevestein en Batenstein.
Deze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwijderen van bestaande hekwerken, rolluiken, gevels op de begane grond, bestrating en het verwijderen van kozijnen en borstweringen op de verdiepingen om in de nieuwe situatie de balkons te kunnen realiseren.

Impressie van gebouw 1 na de transformatie:

3 augustus 2020 – Wij hebben de opmerking gekregen dat de uitnodigingen voor de informatiedag van 2 juli niet iedereen bereikt heeft. Dit is jammer om te horen en vandaar dat wij vandaag een nieuwe informatiekaart huis aan huis zullen verspreiden bij 1376 huisadressen. Op deze manier kunt u toch de informatie ontvangen welke u 2 juli gemist heeft.

20 juli 2020 – Naar aanleiding van de informatiedag zijn wij nu variant 4 verder aan het uitwerken zodat wij op 21 augustus de startnotitie bij de gemeente kunnen indienen. Wij hebben gebouw 4 lager gemaakt en zullen gebouw 2, in gelijke hoogte als de bestaande technische ruimte, optoppen. Wij hopen dat ons project 10 september in de raadsvergadering kan worden behandeld zodat wij in oktober de omgevingsvergunning voor de transformatie kunnen indienen.

16 juli 2020 – Frank van Woerden Vastgoed en SVE Group hebben 2 juli 2020 een presentatiedag gehouden voor de buurtbewoners rondom het toenmalige kantoor van de Nationale Nederlanden. Op deze dag zijn er een viertal ontwikkelvarianten gepresenteerd waarbij de buurtbewoners middels een in te vullen vragenkaart hebben kunnen aangeven welke variant hun voorkeur heeft. Wij zijn erg content met de inbreng en dit heeft ons zeker inzicht gegeven in de wensen en voorkeur van de omwonenden. Wij willen alle aanwezigen dan ook bedanken voor hun komst en constructieve inbreng in dit proces. Wij zullen beoordelen welke wensen in het plan meegenomen kunnen worden.

> deel Deel op FacebookDeel op LinkedinDeel op Twitter
Gerelateerde projecten