Woonproject Loevestein 33 te Ede

Home / / Woonproject Loevestein 33 te Ede

Projecten

woonproject-loevestein

3 augustus 2020 – Wij hebben de opmerking gekregen dat de uitnodigingen voor de informatiedag van 2 juli niet iedereen bereikt heeft. Dit is jammer om te horen en vandaar dat wij vandaag een nieuwe informatiekaart huis aan huis zullen verspreiden bij 1376 huisadressen. Op deze manier kunt u toch de informatie ontvangen welke u 2 juli gemist heeft.

20 juli 2020 – Naar aanleiding van de informatiedag zijn wij nu variant 4 verder aan het uitwerken zodat wij op 21 augustus de startnotitie bij de gemeente kunnen indienen. Wij hebben gebouw 4 lager gemaakt en zullen gebouw 2, in gelijke hoogte als de bestaande technische ruimte, optoppen. Wij hopen dat ons project 10 september in de raadsvergadering kan worden behandeld zodat wij in oktober de omgevingsvergunning voor de transformatie kunnen indienen.

16 juli 2020 – Frank van Woerden Vastgoed en SVE Group hebben 2 juli 2020 een presentatiedag gehouden voor de buurtbewoners rondom het toenmalige kantoor van de Nationale Nederlanden. Op deze dag zijn er een viertal ontwikkelvarianten gepresenteerd waarbij de buurtbewoners middels een in te vullen vragenkaart hebben kunnen aangeven welke variant hun voorkeur heeft. Wij zijn erg content met de inbreng en dit heeft ons zeker inzicht gegeven in de wensen en voorkeur van de omwonenden. Wij willen alle aanwezigen dan ook bedanken voor hun komst en constructieve inbreng in dit proces. Wij zullen beoordelen welke wensen in het plan meegenomen kunnen worden.

> deel Deel op FacebookDeel op LinkedinDeel op Twitter
Gerelateerde projecten