Sporthal ‘Triominos’ te Duiven

Home / / Sporthal ‘Triominos’ te Duiven

Projecten

SPORTHAL_DUIVEN_MG_4037
SPORTHAL_DUIVEN_MG_4047
SPORTHAL_DUIVEN_MG_4017
SPORTHAL_DUIVEN_MG_4022
SPORTHAL_DUIVEN_MG_4055
SPORTHAL_DUIVEN_MG_4060
SPORTHAL_DUIVEN_MG_4068
SPORTHAL_DUIVEN_MG_4071
SPORTHAL_DUIVEN_MG_4031

Met het bouwproject Spoorzone integreerden wij twee vrijstaande gebouwen in één sportcomplex.  De sporthallen worden gebruikt door diverse sportverenigingen en de omliggende scholen.

De nieuwbouw betrof een nieuwe sporthal van 1500 m2 welke in drie delen is te verdelen. In de zaal kwam een grote tribune waardoor de ruimte voor grotere evenementen geschikt is.

De ruimte tussen de drie zalen is volgebouwd met een centrale hal en een gangenstelsel dat de toegang biedt tot de verschillende zalen, kleedruimten toiletgroepen bergingen, de lift etc. Op deze manier zijn de drie zalen tot een geheel gemaakt.
De oppervlakte hiervan is 1500 m2 verdeeld over drie bouwlagen.

Op de eerste verdieping heeft nieuwe horeca, ruimte met professionele keuken, haar plaats gekregen. De tweede verdieping geeft plaats aan een balkon met zicht op de nieuwe zaal en biedt toegang tot de tribune.

Met het realiseren van bovenstaande werkzaamheden wilde de gemeente Duiven een multifunctioneel gebouw in haar gemeente ontwikkelen met een professionele uitstraling en de mogelijkheid aan sportverenigingen en scholen bieden om op sportief gebied bezig te zijn.

> deel Deel op FacebookDeel op LinkedinDeel op Twitter
Gerelateerde projecten