Uitbreiding SBO Het Zilverlicht

Home / / Uitbreiding SBO Het Zilverlicht

Projecten

WAALWIJK_MG_6228
WAALWIJK_MG_6243
WAALWIJK_MG_6232
WAALWIJK_MG_6215
WAALWIJK_MG_6267
WAALWIJK_MG_6230
WAALWIJK_MG_6252
ZILVERLICHT_MG_6553
ZILVERLICHT_MG_6579
ZILVERLICHT_MG_6592
ZILVERLICHT_MG_6544

Voor de Stichting Leerrijk! hebben wij een bestaande basisschool verbouwd en uitgebreid tot een brede SBO (Speciaal Basis Onderwijs) school. Het Zilverlicht was een jaren 70 school die niet meer voldeed aan de huidige eisen.

Deze vernieuwde school, biedt onderdak aan twee bestaande SBO scholen. Daarnaast is in deze school een sporthal aanwezig  inclusief kleed- en doucheruimten. Er zijn diverse kantoren en vergaderruimten ten behoeve van begeleiding van de kinderen,  praktijklokalen, een speellokaal met podium en een multifunctionele aula aanwezig.

De draagstructuur is intact gelaten evenals de bestaande lokalen. Wel heeft een complete herschikking plaatsgevonden van de overige ruimten. Na deze ruwe afbouw zijn alle ruimten voorzien van een nieuwe afwerking zoals afwasbaar sauswerk op de wanden, systeemplafonds en marmoleum vloerafwerking.

De gehele installatie is opnieuw ontworpen en uitgevoerd conform de huidige eisen. Er is door de gehele school een datanetwerk aangelegd, LED verlichting aangebracht en een gebalanceerde ventilatie aangebracht  met WTW (warmteterugwinning) installatie. Deze werkzaamheden behoorden eveneens tot onze opdracht.

> deel Deel op FacebookDeel op LinkedinDeel op Twitter
Gerelateerde projecten