44 appartementen Panhuis

Home / / 44 appartementen Panhuis

Projecten

1000-600PANHUIS_MG_5455
1000-600PANHUIS_MG_5457
1000-600PANHUIS_MG_5460
1000-600PANHUIS_MG_5462
1000-600PANHUIS_MG_8968

In het oude centrum van Veenendaal hebben wij voor de ontwikkelaar Grondveen BV 44 startersappartementen gerealiseerd. De ontwikkeling heeft plaatsgevonden op het voormalige “Waaijenberg” terrein, op Panhuis 4.

Het totale bouwvolume bestaat u 3 bouwfases, met gelijk ogende appartementsgebouwen. Fase 1 zijn 16 appartementen, fase 2 zijn 6 appartementen en fase 3 zijn 22 appartementen. Door tegenvallende woningverkopen, heeft de opdrachtgever beslist de voorgenoemde fasering toe te passen, en met succes!

De woningen zijn vervaardigd uit een dragend massief woning scheidend kalkzandsteen skelet, met massieve betonnen woning scheidende vloeren. De gevels zijn opgetrokken uit rood metselwerk, het hellende dak afgewerkt met rode betonnen sneldekpannen. De appartementen zijn 100% onderhoudsarm gebouwd (buiten geen schilderwerk). Kunststof dakbedekking, kunststof kozijnen, aluminium waterslagen, kunststof dakramen, kunststof goten-, en overstekken en kunststof gevelbekleding.

De appartementen zijn aan de binnenzijde bewoonbaar opgeleverd, dus inclusief ingerichte badkamer, toilet, indeling woonkamer / keuken / slaapkamer, keukenaansluitingen en een werktuigbouwkundige en elektrotechnische installatie. De fijne afbouw, zoals vloerbedekkingen, wand-, en raambekledingen is door de bewoners zelf uitgevoerd.

De appartementen op de verdieping hebben een extra hoge verdiepingshoogte, waardoor een entresolvloer op de badkamer gerealiseerd kon worden als werkruimte, bergruimte, of anderszins.

In de tuin van de appartementen op de begane grond zijn houten buitenbergingen geplaatst. Bij de kopwoningen zijn de tuinen afgeschermd door een gemetselde tuinmuur.

Panhuis Veenendaal

> deel Deel op FacebookDeel op LinkedinDeel op Twitter
Gerelateerde projecten