Nieuwbouw KinderCampus

Home / / Nieuwbouw KinderCampus

Projecten

HILVERSUM_MG_8100
HILVERSUM_MG_5817
HILVERSUM_MG_5847
HILVERSUM_MG_8092
HILVERSUM_MG_8105
HILVERSUM_MG_8117
HILVERSUM_MG_5842

​​​​Ons bedrijf heeft een nieuwbouw Kindercampus te Hilversum gerealiseerd. De Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm had behoefte aan een modern nieuw gebouw. Het ontwerp omvat een school voor enkele honderden leerlingen (leeftijd van 2 tot en met 12 jaar) inclusief buitenschoolse opvang, peutervoorzieningen en sportvoorzieningen.

Deze nieuwe basisschool staat op het terrein waar de oude locatie van de school heeft gestaan, aan de Willem Bontekoestraat te Hilversum. De sloop van het bestaande pand zat binnen de bouwopdracht. De architectuur is eigentijds en strak, passend in de omgeving. In de gevels zitten betonbanden welke de strakke lijnen accentueren. Het gebouw is verder afgewerkt met aluminium puien en geel metselwerk.
In het gebouw, dat uit twee bouwlagen bestaat, is een sportruimte geïntegreerd. Deze bevind zich op de begane grond. Op de begane grond bevindt zich verder diverse lokalen kantoorvoorzieningen en een algemene ruimte.

Rondom het gebouw is het terrein aan de voorzijde afgewerkt met groen en parkeervakken. Aan de achterzijde is het schoolplein aangebracht welke is omhekt met een spijlenhekwerk.
De nieuwe school is opgetrokken uit een prefab betonnen casco dat in enkele weken is opgebouwd. Binnen is het gebouw afgewerkt met alle praktische afwerkingen wat je van een hoogwaardig schoolgebouw mag verwachten. Met als oogmerk; lage gebruikerskosten.

> deel Deel op FacebookDeel op LinkedinDeel op Twitter
Gerelateerde projecten