Integraal kindcentrum west (IKC) te Veenendaal

Home / / / Integraal kindcentrum west (IKC) te Veenendaal

Projecten

27-06-2019- In opdracht van de Gemeente Veenendaal start KUDO na de zomervakantie met de nieuwbouw van het IntegraalKindCentrum in Veenendaal-west.
De oplevering zal volgend jaar plaatsvinden.

UPDATE 25-07-2019-De handtekeningen zijn gezet! Niets staat de nieuwbouw van het IntegraalKindCentrum in Veenendaal-west meer in de weg. Wethouder Marco Verloop en aannemer Frank van Woerden gaven hiermee het startsein voor de bouw na de zomervakantie.

UPDATE: 17-09-2019- Heiwerk is begonnen.

Feest in Veenendaal-west

03-10-2019-Woensdagmiddag was een heugelijke dag voor Veenendaal-west. Aan de Boerenzwaluw werd de eerste steen gelegd voor de bouw van het integraal kindcentrum (IKC). Beter gezegd: onderwijswethouder Marco Verloop begroef in bijzijn van de toekomstige gebruikers een tijdscapsule in.

In de tijdscapsule zitten tekeningen met toekomstvisies over de school en andere onderwerpen van nu. Daarvoor zorgden leerlingen van de basisscholen Achtbaan, Vuurvlinder west en kinderopvang Kind en Co. Het IKC in Veenendaal-west is de eerste van de in totaal 22 IKCĀ“s, die overal in Veenendaal komen.
Bovendien werd de naam van de nieuwe school onthuld: Kindcentrum De Zwaluw.

22-01-2020- IKC begint vorm te krijgen.

28-04-2020- IKC uit de steigers!

Augustus 2020- Oplevering IKC

Dankzij het vakmanschap van onze mensen en bouwpartners hebben wij deze week de mooiste school (IKC) van Veenendaal en omstreken opgeleverd aan de gemeente. Dit binnen gesteld budget, tijd en kwaliteit.
Iedereen bedankt die hieraan bijgedragen heeft!

Wij gaan nu genieten van onze welverdiende vakantie

 

September 2020- Wij ontvingen deze prachtige TIME-LAPSE.
Zo kunnen we nog even nagenieten van dit prachtige project.
IKC Veenendaal – NetcamViewer

> deel Deel op FacebookDeel op LinkedinDeel op Twitter
Gerelateerde projecten