32 appartementen Laan der Techniek te Veenendaal

Home / / 32 appartementen Laan der Techniek te Veenendaal

Projecten

17-07-2019 – KUDO realiseert op de locatie van de voormalige Roosvice fabriek in Veenendaal 32 appartementen. De bestaande fabriek is de afgelopen maanden gesloopt en het terrein is bouwrijp gemaakt.

Het complex van 4 lagen is ontworpen voor Mies Architectuur uit Ede.  De appartementen zijn aan zowel de voor- als aan de achterzijde van het pand gelegen, beschikken allen over een privé  buitenruimte. In de directe nabijheid bevindt zich een ruime parkeer gelegenheid.

De oplevering en verhuur wordt halverwege 2020 verwacht.

12-12-2019- Op 5 december jl. werd op het project 32 appartementen Laan der Techniek het hoogste punt bereikt.
Het is een project dat is ontworpen door MIES architectuur en ontwikkeld is door de Bunte Vastgoed B.V.
De afgelopen periode is dankzij de inzet van alle medewerkers op de bouwplaats en alle mensen die achter de schermen hun werk verrichtten het pand in vlot tempo omhooggetrokken. Samen met de medewerkers van Pendik projecten BV, Geerts elektrotechniek en Metselgilde Veenendaal werd daar op een gezellige manier aandacht aan besteed.
Mark Walraven, de uitvoerder, gaat nu verder met het zo snel mogelijk aanbrengen van de dakranden en dakbedekking om er zo voor te zorgen dat alle partijen na de wintersluiting aan de afbouw kunnen beginnen. In het tweede kwartaal van 2020 zullen deze huur appartementen worden opgeleverd aan onze opdrachtgever Credit Linked Beheer.

03-03-2020- Deze week is gestart met het verwijderen van de steigers rondom de 32 appartementen aan de Laan der Techniek. Een van de leukste momenten van het bouwproces. Het voelt als het “onthullen” van het gebouw.
In mei worden de appartementen opgeleverd en start de verhuurfase.
Eventuele informatie over de verhuur loopt via makelaardij Ditters.

21-04-2020- Update

01-07-2020- Oplevering

> deel Deel op FacebookDeel op LinkedinDeel op Twitter
Gerelateerde projecten