Nieuw pand KUDO

Innovatief en duurzaam

met focus op kwaliteit

Het volledige traject van grondaankoop, ontwikkeling, ontwerp, prefab,
bouw, installatietechniek en verkoop kunnen wij onder eigen toezicht coördineren en
uitvoeren. Inmiddels ontwikkelen en bouwen wij circa 300 woningen per
jaar. Dat doen wij met ons team van 70 professionals dat nooit stilstaat
en tijdens ieder bouwproject bijleert.

BouwdorpKudo Bouwdorp 2021 is van start

Eindelijk is het Kudo Bouwdorp 2021 van start gegaan, met als thema: “Hutje op de camping”. Kijk naar de videoverslagen en zie hoe de kinderen genieten.
Bericht van de kinderburgemeester van Veenendaal

Op zaterdag 3 juli 2021 (rond 08:00 uur) start de online voorverkoop entreekaarten + eetkaarten. De entreekaarten voor Bouwdorp zijn enkel in voorverkoop te koop. Bij de ingang van Bouwdorp worden geen kaarten verkocht, wel is het mogelijk om eetkaarten te kopen bij de info-keet.

De online aangeschafte kaarten worden bij u thuisbezorgd en wij hebben bij overhandiging een handtekening nodig voor ontvangst. Bezorging zal plaatsvinden in de laatste twee weken vóór de zomervakantie in de avond. We laten per email weten wanneer we langskomen. Dus zorg ervoor dat uw adres en email klopt (telefoon nummer toevoegen mag, hoeft niet!!).

Er zijn 400 kaarten verkrijgbaar, OP = OP.Eindelijk! Na lang wachten zullen de poorten van Bouwdorp zich weer openen! Van maandag 23 tot en met donderdag 26 augustus kunnen wij 400 kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar ontvangen.
Spijkers met koppen slaan, in bouwwerken die ongeëvenaard zullen zijn van alle bouwwerken ooit tevoren. Het thema houden we nog even geheim.
Vanaf zaterdag 3 juli kun je online een entree ticket kopen, een weekkaart voor bouwdorp kost 14 euro. OP=OP!27-05-2021 – U kunt uw kind vertellen dat als ze bezig zijn met bouwen en ze hebben hulp nodig, voor wat dan ook, ze altijd een mevrouw of een meneer in een oranje T-shirt kunnen aanspreken.

Alle teams hebben hun eigen kleur T-shirt.
Oranje = Bouwteam
Geel = Activiteitenteam
Rood = Createam
Groen = Informatie
Cyclaam = Keukenteam
Grijs = Technische Dienst
Licht bruin = Autiteam
Leger groen = Beveiligingsteam27-05-2021 – Bouwdorp is open van 09.00 tot 16.00 uur.

Een kind mag net zo laat komen en weggaan als het wil. Als een kind eerder naar huis wil, nemen we altijd eerst telefonisch contact op met de ouders/verzorgers om te horen of er iemand thuis is en of het kind alleen naar huis mag of dat het gehaald wordt. Ook als een kind naar de tandarts of wat dan ook moet kan dat tussendoor. Het is daarom erg belangrijk dat de dagkaarten goed en volledig worden ingevuld met alle gevraagde telefoonnummers.